תיאור
LalBrew® Köln Kölsch Style Ale Yeast
LalBrew Köln® אידיאלי לחליטת בירות בסגנון Kölsch מסורתיות ואיילים ניטרליים. אופיו הנייטרלי של זן זה מבליט ארומות הופ עדינות תוך הקניית אסטרים פירותיים עדינים. באמצעות ביטוי של אנזים בטא-גלוקוזידאז, LalBrew® Köln יכולה לקדם טרנספורמציה של הופ ולהדגיש טעם וארומה של כשות. תסיסות קרות יותר יהיו נייטרליות באופיין, ואילו לתסיסות חמות יותר יהיה פרופיל אסטר קדימה יותר לפרי.
תכונות:
במצב רגיל, שמרי LalBrew® Köln ב 20 מעלות צלזיוס מראים:
• תסיסה שניתן להסתיים תוך 7 ימים, מעט איטית יותר מרוב זני האייל. זה מאפיין לחלוטין את המתח הזה.
•ניוון בינוני עד גבוה ופלוקולציה גבוהה.
• ניטראלי לטעם וארומה נטולי פירותיות
• טווח הטמפרטורות האופטימלי עבור שמרי LalBrew® Köln בייצור סגנונות מסורתיים הוא 12 – 20 מעלות צלזיוס.
ניתן להשוות את שלב הפיגוע בהשוואה לזני איילים אחרים, שנעים בין 24-36 שעות
תכונות מיקרוביולוגיות:
שמרי תסיסה עליונה, המסווגים כ Saccharomyces cerevisiae var. דיאסטטיקוס.
אחוז מוצקים 93% – 97%
תאי שמרים חיים ≥ 5 × 109 לגרם שמרים יבשים
שמרי בר <1 לכל 106 תאי שמרים
בקטריה <1 לכל 106 תאי שמרים
המוצר המוגמר משוחרר לשוק רק לאחר סדרת בדיקות יסודית.
* על פי שיטות ניתוח ASBC ו- EBC.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.