תיאור
פג תוקף! (12/20)
שמרים Lallemand Belle Saison
Belle Saison שמרי אייל בסגנון בלגי המסוגלת ליצור בירה של Saison עם כל המאפיינים הצפויים שצוינו לסגנון קלאסי זה.
שמרים מסווגים “Saccharomyces cerevisiae var. Diastaticus” ומיועדים לתסיסה בטמפרטורה גבוהה האופיינית לשיטות ייצור בירה מסורתיות. שמרי Belle Saison מעניקים לבירה ארומה פירותית, מתובלת ומרעננת.
תכונות:
במצב רגיל, שמרי Lallemand – Belle Saison ב 20 מעלות צלזיוס מראים:
• תסיסה נמרצת, אותה ניתן להסתיים ב4 ימים.
• ניכוי גבוה ופלוקולציה נמוכה.
• ארומה וטעם הם מסורתיים עבור סייסונים עם תווי פלפל והדרים.
• טווח הטמפרטורות האופטימלי עבור שמרי Belle Saison בסגנונות מסורתיים הוא בין 15 ° C (59 ° F) ל- 35 ° C (95 ° F).
תכונות מיקרוביולוגיות:
שמרי תסיסה עליונה, המסווגים כ Saccharomyces cerevisiae var. דיאסטטיקוס.
אחוז מוצקים 93% – 97%
תאי שמרים חיים ≥ 5 × 109 לגרם שמרים יבשים
שמרי בר <1 לכל 106 תאי שמרים
בקטריה <1 לכל 106 תאי שמרים
המוצר המוגמר משוחרר לשוק רק לאחר סדרת בדיקות יסודית.
* על פי שיטות ניתוח ASBC ו- EBC.
Saccharomyces cerevisiae var. זנים דיאסטטיים מסוגלים להשתמש בסוגים מסוימים של דקסטרינים.
קצב התסיסה, זמן התסיסה ומידת ההתנכחות תלויים בצפיפות החיסון, הכנת השמרים, טמפרטורת התסיסה ואיכות של תירוש
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.