Description
רכז נוזלי Muntons Nut Brown Ale 23L Beer Kit
אייל חום כהה עם אופי מעט אגוזי. כדי ליהנות מהאייל הזה, הגישו אותו בטמפרטורה של 14 מעלות צלזיוס.
הוראות לשימוש:
1. חטא את כל הציוד שאתה מתכנן להשתמש בו. מכניסים את הצנצנת למים חמים למשך 5-10 דקות כדי לרכך את הרכז. שופכים את תכולת הפחית למיכל תסיסה, מוסיפים 1 ק”ג סוכר או דקסטרוז.
2. מוסיפים 2-3 ליטר מים רותחים, מערבבים ומביאים את הנפח ל 22-23 ליטר עם מים קרים ונקיים. מערבבים היטב וודאו שטמפרטורת הנוזל לא תעלה על 25 מעלות צלזיוס.
3. מפזרים את השמרים על פני התירוש, סוגרים את מכסה התסיסה ומשאירים לתסוס בטמפרטורה של 18-24 מעלות צלזיוס למשך 7 ימים. ניתן לקבוע את סיום התסיסה על ידי קריאת הצפיפות הסופית של ההידרומטר, בערך 3% על ידי Brix, או 1.010 ° SG.
4. מוסיפים סוכר או דקסטרוז, כ -150 גרם לכל 23 ליטר בירה (או השתמשו במחשבון מיוחד), מעברים לבקבוקים להמשך התסיסה וגזוז של הבירה. שים בקבוקים סגורים היטב במשך 7 ימים במקום חשוך וחם, ואז העבירו לעוד שבוע למקרר להבשלה ולהבהרה.
מידע על המוצר:
משקל: 1.8 ק”ג
נפח תירוש: עד 23 ליטר
אלכוהול (ABV): בערך 4.5%
צבע (EBC): 85-110
מרירות (IBU): 9-23
צפיפות (OG): 1040 ° – 1044 °
https://www.youtube.com/watch?v=T1l1oCyCZKo
Reviews
There are no reviews yet.