תיאור
שמרים Lallemand מינכן
שמרי בירה חיטה של מינכן מקורם בבוואריה והם זן ניטרלי שניתן להשתמש בו לייצור מגוון סגנונות בירה על בסיס חיטה. סגנונות מסורתיים שמותססים עם שמרים אלה כוללים בין היתר: חיטה אמריקאית, לבן בלגי, ברלינר וייס, גוס, Hefeweizen, Dunkelweis ו-Weizenbock. מאפיינים: במצב הסטנדרטי, שמרי Lallemand Munich ב-20 מעלות צלזיוס (68 מעלות פרנהייט) מציגים:
- תסיסה נמרצת שניתן להשלים תוך 4 ימים.
- הנחתה בינונית עד גבוהה וצקיפות נמוכה.
- טווח הטמפרטורות האופטימלי עבור שמרי מינכן בעת ייצור סגנונות מסורתיים הוא 17°C (63°F) עד 22°C (72°F)
קצב התסיסה, זמן התסיסה ודרגת ההחלשה תלויים בצפיפות החיסון, טיפול בשמרים, טמפרטורת התסיסה ואיכות תזונת הצמח.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.