Description
שמרים Lallemand London ESB
Lallemand London ESB סוג אייל-אנגלי אמיתי שנבחר לתסיסה אמינה וייצור מתון של אסטרים, מדגישים ניחוחות של לתת וכשות. Lallemand London ESB בחירה מצוינת לא רק ל Extra Special Bitter, אלא גם לסגנונות בריטיים אותנטיים אחרים כמו Pale Ale, Bitter Mild. ה Lallemand London ESB יכול לשמש גם לייצור סיידר.
תכונות:
במצב רגיל, שמרי Lallemand London ESB ב 20 מעלות צלזיוס מראים:
• תסיסה נמרצת, אותה ניתן להסתיים ב3 ימים.
• ניוון בינוני ופלוקולציה נמוכה.
• ארומה ניטרלי, טעם מעט פירותיים וארתיים.
• טווח הטמפרטורות האופטימלי עבור שמרי London ESB בסגנונות מסורתיים הוא בין 18 ° C (65 ° F) ל- 22 ° C (72 ° F).
תכונות מיקרוביולוגיות:
שמרי תסיסה עליונה, המסווגים כ Saccharomyces cerevisiae var. דיאסטטיקוס.
אחוז מוצקים 93% – 97%
תאי שמרים חיים ≥ 5 × 109 לגרם שמרים יבשים
שמרי בר <1 לכל 106 תאי שמרים
בקטריה <1 לכל 106 תאי שמרים
המוצר המוגמר משוחרר לשוק רק לאחר סדרת בדיקות יסודית.
* על פי שיטות ניתוח ASBC ו- EBC.
Reviews
There are no reviews yet.