טבלת החלפת לתת
לעתים קרובות במתכונים משתמשים בסוגים שונים של מאלט מיצרנים שונים. טבלה זו תעזור לכם לבחור את הלתת המתאים ביותר של יצרני המלט הפופולריים ביותר.
להמשך קריאהלעתים קרובות במתכונים משתמשים בסוגים שונים של מאלט מיצרנים שונים. טבלה זו תעזור לכם לבחור את הלתת המתאים ביותר של יצרני המלט הפופולריים ביותר.
להמשך קריאהתוכן כניסה ישנה דעה שפיתוח כוס מיוחדת לכל זן בירה או מותג ספציפי הוא לא יותר מתכסיס שיווקי יפה לתעשיית הבירה. יש גם שיקולים די פרקטיים בעניין הזה. ברגע שהבירה מגיעה לכוס, הצבע, הארומה והטעם שלה משתנים.
להמשך קריאהברגע שהבירה מגיעה לכוס, הצבע, הארומה והטעם שלה משתנים. ניואנסים נסתרים הופכים בולטים יותר, ותהליך ההנאה מהמשקה האהוב עליך הופך טוב יותר, מלא יותר, בהיר יותר, רב-גוני יותר.
להמשך קריאהמבשלים מתחילים רבים, ולא רק מאמינים שלאגר היא בירה לא ראויה, היא פשוטה מדי ולא טעימה. מאמר זה מפיג כמה מיתוסים ותפיסות מוטעות לגבי לאגרים.
להמשך קריאהישנם מיתוסים רבים סביב לאגר שדוחים את הצרכנים לאחת הבירות הטעימות ביותר. בואו נפריך כמה מיתוסים על לאגר.
להמשך קריאה"Märzen" ו-"Oktoberfestbier" הם שני שמות לאותו סוג בירה: מרץ היה באופן מסורתי החודש שבו נרקחה הבירה הזו, ואוקטוברפסט היה האירוע שבו שתיו את החביות האחרונות של בירה חזקה.
להמשך קריאהביטר הוא כינוי בריטי מיושן למגוון סגנונות שהתגוונו כעת לקטגוריות משלהם.
להמשך קריאהBlonde Ale היא בירה קלה לשתייה, דלה באסטרים, מאוזנת עם הכמות הנכונה של אופי כשות.
להמשך קריאהאישה בת 93 מפנסילבניה החזיקה שלט המבקש עוד בירה בזמן שהייתה בהסגר בבית וקיבלה 10 קופסאות בירה.
להמשך קריאהלמרות העובדה שהכשות נחשבת למרכיב החשוב ביותר בבירה, 79% מהטעם של הבירה נובע מנוכחות שמרים במשקה. שמרים קובעים לא רק את הטעם, אלא גם את הריח, כמו גם את מראה המשקה.
להמשך קריאה